2022 LGS'TE ÜSTÜN BAŞARI ELDE ETTİK

Bir üst öğrenimini nitelikli bir okulda devam ettirmek isteyen öğrencilerimiz, idaremizin, öğretmenlerimizin ve ailelerinin desteği ve büyük emekleriyle "Liseleri Giriş Sınavı"nın zorlu sürecini atlatmışlardır.

Öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde disiplinli, istikrarlı ve planlı çalışmıştır. Öğrencilerimizin bu gayretiyle Cenab-ı Allah çocuklarımızın çalışmalarının karşılığını vermiştir. Lgs sınav sonucunun açıklanmasıyla ilçe ilk üçüne ismini yazdıran, il ve ilçe genelinde güzel bir başarı elde eden öğrencilerimiz gayretlerinin neticesini almışlardır. Öğrencilerimizin yanında yer alan başta aileleri ve bizler bu sonuçlardan oldukça mutluluk duyduk. Bu bağlamda öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Lgs tercihlerinin açıklanmasının ardından öğrencilerimizin %97'si üst öğrenim kurumuna yerleşmiştir. Bu öğrencilerimizden 5 öğrencimiz üst düzey nitelikli okullara(fen lisesi, proje okulları vb.) yerleşirken 37 öğrencimiz de nitelikli okullara yerleşmiştir.

18.08.2022 462

18-08-202218-08-202218-08-202218-08-2022