Hacı Ali Odabaşı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: 21. yüzyılın insanını ahlaklı ve mükemmel bireyler olarak yetiştirmek

Misyon: Hacı Ali Odabaşı İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve idarecileri olarak bizler: bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerikli, kendine güvenen milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen saygı, hoşgorü ve mükemmelliği kendine ilke edinen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Bilgi Yarışmasında Konya 2.liği kazandık. 2021-2022 Lgs ilçe 1.2.ve 3.sü okulumuz öğrencileri arasından çıkmıştır. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılın futbol müsabakasında ilçe birinciliği okulumuz öğrencileri tarafından kazanıldı. Güreş U12 62 kilo müsabakalarında 2.lik ve 3.lük dereceleri öğrencilerimiz tarafından kazanıldı. Ayrıca ilçemizde yapılan ok atma müsabakasında 1.lik ve 3.lük derecelerimiz yine öğrencilerimiz tarafından kazanılmıştır.

Saatler: Çarşamba Hariç: 08:30 - 15:00 Çarşamba Günleri: 08:30 - 15.50
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Kadınhanı ilçemizin ilk 3 derecesi okulumuz öğrencilerinden oluşmaktadır. Meram Fen Lisesine, Selçuklu Fen Lisesine, Mahmut Sami Ramazanoğlu Anad. Lisesine ve birçok proje okuluna öğrencilerimiz yerleşti.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %97
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz futbol, güreş, ok atışı, voleybol müsabakalarına hazırlanıp yarışmalara katılmaktadırlar.
Bilimsel Etkinlikler: 2020-2021 Eğitim öğretim yılında Tübitak Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 176 Erkek öğrencimiz, 187 Kız öğrencimiz mevcuttur.

WEB - https://kadinhaniiho.meb.k12.tr

Adres - Konya Caddesi Güngören Mahallesi No 77 Kadınhanı/KONYA

Yerleşim Yeri - İlçe Merkez

Adres - Konya Caddesi Güngören Mahallesi No 77 Kadınhanı/KONYA

Ulaşım Konya Kadınhanı otogarı arasında her 20 dakikada hareket eden dolmuşlarla sağlanmaktadır. (Okulumuz Kadınhanı eski otogarı karşısındadır.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkeze 60 km